Palveluni

Lyhyesti eri hoitomuodoista

Osteopatia

Osteopaatti on kehon rakenteen ja toiminnan asiantuntija. Osteopatia on manuaalista terapiaa, jossa käytetään erilaisia mobilisaatio-, manipulaatio- ja pehmytkudostekniikoita. Tekniikat ovat yleensä miellyttävän tuntuisia, eikä hoidettaessa aiheuteta suurempaa kipua. Osteopaatin vastaanotolla asiakkaan tilanne kartoitetaan aina kokonaisvaltaisesti, mutta tarpeen mukaan voidaan keskittyä myös johonkin tiettyyn oireeseen.

Hoidossa tutkitaan, käsitellään ja ennaltaehkäistään nivelten, lihasten ja hermoston kiputiloja ja toimintahäiriöitä. Osteopaatin vastaanotolta voit saada avun mm. selkäkipuihin, niska-, hartia- ja päänsärkyihin, migreeniin, erilaisiin nivelvaivoihin, kuten polvi- ja olkapääongelmiin, sekä hermoston kiputiloihin esim. iskiakseen. Hoito on turvallista ja tehokasta ja se sopii kaikille vauvasta vaariin.

Hoidon hinta: 50€ PolvijärviKalevalainen jäsenkorjaus

Kalevalainen jäsenkorjaus on suomalaiseen perinnekulttuuriin perustuva mobilisaatiohoito, joka kattaa tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien koko alueen. Hoito on kokonaisvaltaista asiakkaan ja hoitajan välistä yhteistyötä elintoimintojen palauttamiseksi normaaliin tilaan asiakkaan omia liikeratoja hyväksi käyttäen.

Hoidossa vapautetaan kireät lihakset, sidekudokset, kudosnestekierto, verenkierto ja hermotoiminta luonnolliseen tilaan sekä nivelpinnat kohdalleen. Kalevalainen jäsenkorjaus lähtee liikkeelle siitä, että ihminen on kokonaisuus, jota tulee aina hoitaa myös kokonaisuutena.

Hoidon hinta: 75€ Polvijärvi

Hieronta

Hieronta on lihasten ja muiden pehmytkudosten käsittelyä erilaisin manuaalisin tekniikoin ja se sopii tuki- ja liikuntelinoireiden hoitoon niin auttavasti kuin ennaltaehkäisevästi. Sivelyt, pusertelut, hankaus, venytykset ja taputukset ovat hieronnassa yleisimpiä otteita. Urheiluhieronnassa hierontaotteet sovelletaan taasen yksilöllisesti urheilijan sen hetkisen meneillään olevan kauden mukaan.

Hoidon hinta: alk. 44€ Polvijärvi